Hardex

HDN Prenos.test.za pl.GTTPS 6-500

Home Alat i pribor Električni uređaji HDN Prenos.test.za pl.GTTPS 6-500
Prenosiva električna testera za koso i ravno rezanje pločica, sa vodenim hledjenjem dijamantskog sečiva, oznaka GTTPS 6-500.
68.980,00 RSD / kom
Nema na stanju
Glavna Šifra
2536920500
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Mašina je namenjena za ravno i koso rezanje keramičkih pločica i drugih građevinskih materijala korišćenjem preciznog sistema navođenja. Sečenje se vrši pomoću vodom hlađenog dijamantskog sečiva. Prednosti proizvoda su aluminijumski radni sto što smanjuje težinu proizvoda i otpornost na koroziju, izdržljiv motor velike snage, aluminijumske vodjice sa ležajevima obezbedjuje stabilnost, lenjir i L profil za precizno postavljanje parametara sečenja, lako odvojiv rezervoar za vodu. Pre početka radova uveriti se da je uredjaj isključen. Posle provere prvenstveno montirati ručicu: 1. staviti ručicu na štitnik motora, 2. ubaciti dva zavrtnja sa elastičnim prstenom i ravnom gumicom u štitnik motora, 3. ubaciti i uviti šraf sa ravnom gumicom u štitnik. Potom postaviti pumpu za vodu: 1. staviti pumpu u kontejner sa vodom, 2. oko pumpe staviti kablove za napajanje i cevi za vodu, 3. gurnuti pumpu dok ne klikne. Mašinu uvek treba postaviti na ravnu i čvrstu površinu pre početka radova. Optimalni napon: 230V, radna snaga: 600W, prečnik brusnog kola: 180mm, prečnik vretena: 22mm-23mm, maksimalna dužina sečenja: 500mm, maksimalna vertikalna visina rezanja: 25mm, maksimalna debljina sečenja pod uglom od 45 stepeni: 17mm. Pakovanje sadrži: testera, dijamantski nož 180mm sa kontinualnom ivicom, dva proširenja radnog stola, transpotrni točkovi, upustvo.
Način primene
Pre početka radova uveriti se da je uredjaj isključen. Posle provere prvenstveno montirati ručicu, potom postaviti pumpu za vodu. Mašinu uvek treba postaviti na ravnu i čvrstu površinu pre početka i u vreme izvodjenja radova.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.