Hardex

HDN Power Spray 64,čvrst us.s.

Home Alat i pribor Električni uređaji HDN Power Spray 64,čvrst us.s.
Bezvazdušna (airless) klipna prskalica sa čvrstim usisnim sistemom i posudom (po želji-opciono), na podesivom ramom sa točkovima, idealan za nanošenje matera i teških boja, oznake PowerSpray 64.
2.205.240,00 RSD / kom
Nema na stanju
Glavna Šifra
2560641800
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
PowerSprej 64 je visokokvalitetna najsnažnija bezvazdušna (airless) osnovna klipna jedinica sa maksimalnim prefomansama za hidrodinamično farbanje za unutra ili spolja, idealna za nanošenje maltera i teških boja, sa mogućnosti rada na dve pozicije istovremeno, montirana na podesivom ramu, opremljena sa kolicima sa točkovima. Poseduje fiksiranu usisnu granu koji omogućava primenu visoko viskoznih premaza (što nije slučaj kod savitljivog usisnog sistema), služi za farbanje zgrada, metalnih konstrukcija, zidova, plafona, stubova i drugih površina koristeći supstance rastvorljive u vodi i na bazi rastvarača kao što su: lakovi, prajmeri (podloge), akrilne, lateks i uljane boje, gde takodje omogućava veću preciznost izvodjenja završnih radova pogotovo kod velikih površina, kako spolja, tako i unutra. Zahvaljujući veoma snažnoj pumpi pruža mogućnost rada na značajnoj udaljenosti (rad sa dužim crevima). Prednosti proizvoda su rad sa malterom i teškim bojama, mogućnost nanošenje tečnih materijala, visoka efikasnost (može se preći veće rastojanje i raditi na većim visinama bez pomeranja uredjaja), opcija upotrebe oba pištolja u isto vreme, jednostavan dizajn (lak za upotrebu, sa kraćim vremenom potrebnim za pripremu i završetak radova), precizni mehanički elementi (duži i kontinuiran rad bez zastoja), inovativna konstrukcija pumpe sa SimpleSet™ sistemom (mogućnost rada na mestima na kojima druge pumpe ne mogu da održavaju pritisak), poseduje kutiju za osnovni pribor, kompjuter za upravljanje mašine koji pokazuje na ekranu obaveštenja u slučaju bilo kakvih problema. Instalirati uredjaj uz pomoć dva ključa (ne dobijaju se u setu): 1. priključiti crevo na pumpu i zategnuti uz pomoć ključa, 2. povezati crevo sa pištoljem i zategnuti uz pomoć dva ključa, povezati mrežu na napajanje (mrežni napon mora da odgovara naponu navedenom na pločici uredjaja), uredjaj se obavezno mora uzemljiti. Pre početka radova proveriti i pričvrstiti sve komponente sistema, sigurnosni upravljački točak uvek treba da bude zaključan (otključati pištolj samo kada je u upotrebi), podmazati zaptivke (naneti par kapi ulja na kapu zaptivača), pripremite najmanje tri kante, prva sa materijalom potrebnim za prskanje (bojenje) odabranih površina, druga sa vodom ili razredjivačem (u zavisnosti koja je komponenta korišćena) za ispiranje i čišćenje uredjaja i komponenti, i treća za skupljanje materijala. Radni napon 230V, snaga 1800W, maksimalni pritisak 227bar, protok 6,4 L/min, maksimalna dimenzija vrha (za 1 pištolj 0,039", za 2 pištolj 0,025"), maksimalna dužina creva 99m, težina 59kg. Pakovanje sadrži: Agregat, crevo za meterijal 3/8" - 15m, crevo za bacanje - 1m, dvosmerni pištolj za raspršivanje 40GKS, poklopac mlaznice GKS, GKS-633 sprej mlaznica, klipno ulje 100ml, zaptivni ključ, korisničko uputstvo.
Način primene
Pre upotrebe uredjaja svaki put proverite ispravnu voltažu napajanja, uzemljite uredjaj i zategnite sve komponente sistema. Takodje se uverite da je sigurnosna brava pištolja zatvorene. Podmažite zaptivke. Pripremite najmanje tri kante, prva sa materijalom potrebnim za prskanje (bojenje) odabranih površina, druga sa vodom ili razredjivačem (u zavisnosti koja je komponenta korišćena) za ispiranje i čišćenje uredjaja i komponenti i treća za skupljanje materijala. Pre početka farbanja na probnoj površini proveriti uzorak raspršenosti.
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.