Lakovi za drvo bezbojni

Saznaj više + Zatvori -
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Roma lak za drvo - zaštita koja traje godinama

Lak za drvo je visokokvalitetan premaz koji se koristi za zaštitu i dekoraciju različitih površina od drveta, kao što su delovi nameštaja, predmeti od drveta, drvena galanterija, stolarija, ograda, lamperije i drugo. Dostupan u različitim varijantama, pa tako u Roma ponudi možete da pronađete nitro bezbojni lak za drvo, akrilni lak za drvo koji se razlikuju po svojim karakteristikama i svojstvima. Nanosi se na drvo u tečnom obliku, a nakon sušenja stvara tanki i providni sloj koji štiti drvo od vlage, UV zračenja, ogrebotina i drugih oštećenja.

Nitro lak za drvo - savršena zaštita drveta

Nitro lak za drvo je jednokomponentni premaz namenjen zaštitu i dekoraciju površina od masivnog drveta i furniranih ploča u enterijeru kada se ne zahteva velika mehanička otpornost. Takođe se može koristiti i za zaštitu i dekoraciju metalnih površina. Međutim, nije pogodan za površine koje su izložene vodi ili mehaničkom habanju.

Ovaj lak se razređuje nitro razređivačem.

Akrilni lak za drvo - zaštitite svoju stolariju i drudge drvene površine na vreme

Akrilni lak za drvo je transparentni lak za drvo na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, specijalnih UV apsorbera i stabilizatora. Namenjen je za zaštitu spoljašnjih i unutrašnjih drvenih površina, kao što su stolarija, ograda, lamperija i drugo. Ovaj lak je pogodan za površine koje su ranije tretirane lazurnim premazom, kako bi se površina osvežila. Međutim, ne preporučuje se za površine koje su trajno izložene vodi. Ovaj lak se lako nanosi i brzo se suši, a karakteriše se visokim sjajem i trajnom zaštitom od UV zraka i drugih spoljašnjih uticaja.

Bezbojni lak za drvo je prozirni lak na bazi specijalnih sintetičkih smola namenjen za unutrašnje i uglavnom spoljašnje drvene površine. Sastoji se od specijalnih UV filtera najnovije tehnologije, koji u potpunosti štite površinu drveta od sunčevog zračenja. Formira tvrdu i istovremeno elastičnu, vodoodbojnu površinu, sa dugotrajnom zaštitom od sunčeve svetlosti, vlage, kiše i loših vremenskih uslova.

Uz Roma lak za drvo, vaši drveni elementi dobiće potpuno novi sjaj, ali ne samo to - dobijate i dugotrajnu zaštitu koja traje godinama. Bilo da je u pitanju zaštita i dekoracija unutrašnjih površina, spoljnih fasada ili nameštaja, u Roma asortimanu pronaći ćete kvalitetne proizvode po povoljnoj ceni. Pored kvalitetnih lakova za drvo u našoj ponudi možete da pronađete i različite vrste premaza za drvo, kao i farbi za drvo.