Betonlux Tikkurila

Betonlux aqva, vodorazredivi poliuretan-akrilni premaz za zaštitu betonskih i drvenih podnih površina u enterijeru, bezbojan.
Od 3.410,00 RSD / KOM
Glavna Šifra
8855190_c
T.Betonlux aqua C 0.9lit
Količina: 0.9 L  
3.410,00 RSD / KOM
T.Betonlux aqua A 0.9lit
Količina: 0.9 L  
4.260,00 RSD / KOM
T.Betonlux aqua C 2.7lit
Količina: 2.7 L  
9.870,00 RSD / KOM
T.Betonlux aqua A 2.7lit
Količina: 2.7 L  
10.830,00 RSD / KOM
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Betonlux aqva C od 2,7l, je vodorazredivi poliuretan-akrilni premaz, bezbojan (baza C za toniranje), namenjen za zaštitu betonskih i drvenih podnih površina u enterijeru. Karakteristike proizvoda: zaštita betonskih i drvenih površina u stambenim, poslovnim i skladišnim prostorijama kao i betonskim površinama u saunama i vlažnim prostorijama, dobra mehanička i hemijska otpornost, sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu). Betonlux aqva se koristi za unutrašnje farbanje betonskih i drvenih podova. Pogodan je za prepravljanje podova prethodno bojenih sa alkidnim ili epoksidnim bojama ili lakovima. Pre upotrebe boju dobro promešati. Farbanje betonskih podova: na nove betonske podove naneti Betonlux Aqva Primer ili jedan sloj Betolux Aqva razblažen 10% sa vodom, potom završiti nove i prethodno bojene betonske podove sa 2-3 sloja sa ne razblaženim Betonlux Aqva bojom. Koristiti valjak ili sintetičku četkicu za manje površine. Suv na prašinu nakon 15 minuta, ponovno premazivanje nakon 1h. Podovi su spremni za upotrebu nakon 24 sata. Konačna tvrdoća i trajnost postiže se nakon dve nedelje. Napomena: za betonske površine - preporučuje se podloga: Betonlux aqva prajmer, za drvene površine – preporučena podloga: Otex adhezivni (uljani) prajmer. Nijanse: Baze A (bela) i C (bezbojna); nijansiranje je dostupno po Tikkurila Floor Paint, Tikkurila Symphony, RAL, NCS ton karti. Potrošnja: od 5-7 m2/l, u zavisnosti od strukture, poroznosti površine i metode nanošenja. Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex. Pakovanja: 0,9l; 2,7l. Stepen sjaja: polu sjaj
Način primene
Pre nanošenja boje pod prvo očistiti, odmastiti, odstraniti nepravilnosti i po potrebi tretirati sa Betonlux prajmerom, najmanje u 1 ruci. Posle toga promešati dobro boju pre upotrebe i naneti 1-2 sloja valjkom, četkom ili sprejom. Suv na dodir nakon 2 sata. Ponovno premazivanje nakon 4 sata. Očistiti alat sa vodom.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.